Intro

Hogy miért kezdtem bele blogírásba? Azt hiszen mindenekelőtt magam miatt.
Mert néha még saját magam számára is megfoghatatlan vagyok.
De mi az, amit biztosan tudok?

Halak a csillagjegyem és meg nem erősített információk szerint INFP a személyiségtípusom nagy adag nonkonformizmussal.
Na tessék! Már rosszul kezdődik. Még egy introvertált. Egy olyan világban, ahol mindenki a hangosakra figyel. Na nem mintha bánnám introvertáltságomat. Egy pillanatig sem. Csupán úgy érzem a világ nem tud velünk mit kezdeni. A halk, visszafogott, kedvesen mosolygó lánnyal, akiről szinte senki nem tud semmit.  Vagyis úgy gondolják, hogy sok mindent tudnak, pedig hó-hó, mennyi minden lapul még ott a felszín alatt…Igaz introvertált társaim?
Persze ez nem az ő hibájuk, hiszen nem is árulok el magamról sokat, csak a túléléshez szükséges legfontosabb dolgokat.
De bevallom én ezt is imádom, mert szeretem megtartani magamnak a dolgokat, mert úgy érzem, hogy azok csak az enyémek. És ez valamiért jó érzéssel tölt el, pedig azt is tudom, hogy nagyjából senkit nem érdekel, hogy én tudok valamit, amit ők nem, hiszen nem is tudhatják, sem azt, hogy én tudok valamit, amit ők nem, sem azt, hogy mit tudok, amit ők nem.
Ez vagyok én egy két lábon járó paradoxon.

Mit tudok még? Egy mindjártötéves büszke anyukája vagyok, bár egy-egy tiszta pillanatomban csodálkozással tölt el, hogy vajon a gyerek, hogyan fejlődött ilyen tökéletesre, az én néhol elég lazán kezelt anyáskodásom mellett. És mégis!

Mit tudok még? Imádom a zenét. Az emberiség legnagyszerűbb, legszínesebb, legtökéletesebb találmánya. Az egyetlen dolog az életemben, ami megért, ami tudja mit érzek, ami kiegyenesít, ami vígasztal, ami erőt ad. A legjobb társ.

Mit tudok még? Imádom a tejeskávét karamell sziruppal, a pizsamákat, a tengert, a gyerekek gurgulázó nevetését, a nyári záport, és imádok nevetni.

Ja és, hogy miért Punkadelic? Mert szeretem a másképpen gondolkodókat, akik szeretnek nem trendi lenni, akik nem szeretnének úgy kinézni, mint a másik tíz mellettük.

“Ha felnősz, feladod. Maradj Punk!”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.