Szombat estére

Valaki azt mondta, hogy korunk legnagyobb betegsége az, hogy egyre kevesebben érzik magukat szeretve. Nos tegyünk ez ellen és készüljünk egy kicsit a szombat estére!

Ha nincs még gyerek, vagy olyan szerencsések vagytok, hogy a gyerek/ek éppen a nagyszülőknél alszanak, itt az idő egy kényeztetős estét tartani.

Készüljetek! Főzzetek valami finomat a Férfinak (ne mondd, hogy nem tudsz főzni, akkor rendelj valamit, de a videó megosztók tele vannak egyszerűen elkészíthető étkekkel, szóval ez NEM kifogás!), egy üveg bor (a sört nem tartom túl izgatónak, a szájban hagyott illata miatt sem, de ha a párod csak ezt szereti, nincs mit tenni), vegyél fel szoknyát vagy kisruhát SZIGORÚAN alsónemű nélkül!!, vacsi után hívd táncolni. Tudom, hogy az Igazi férfi nem táncol, mégis hívd, nem baj, ha csak topogtok, a lényeg az összebújás! Hátha olyan szerencséd van, hogy a simogatások közepette felfedezi hiányos alsóneműdet…és KÉSZ!
Melyik férfi nem érezné ezek után szeretve magát?? Ha mégis, Hagyd ott!

Zenei ajánlatom ehhez ki lehetne más, mint Marvin Gaye a soul hercege.
Mindig csodálattal tölt el, hogy az ilyen sorssal megáldott emberek, hogyan tudnak olyan csodálatos dalokat előadni, mint a Let’s Get It On.

“I know you know what I been dreamin’ of, don’t you baby?
My whole body makes that feelin’ of love, I’m happy”

Leave a Reply